Drifts- och underhållstekniker

Sedan starten 1952 har Hedareds Sand & Betong AB, ett familjeägt företag, utvecklats till en industrikoncern. Med en historia som sträcker sig över sju decennier har vi etablerat oss som en leverantör av högkvalitativa byggprodukter. Fortfarande med all produktion på vår bakgård hemma i Västra Götaland.
Vår koncern omfattar idag fyra bolag med 50 medarbetare och vi är stolta över våra kända varumärken Heda, Keddy och Keystone.

 

 

Till vår anläggning i Bollebygd söker vi nu en erfaren drift- och underhållstekniker.

 

I vår fabrik i Bollebygd tillverkar vi plattbärlag och stödmursblock, med Keystone som ett välkänt varumärke.
Med siktet inställt på att ge branschens bästa kundupplevelse satsar vi nu hårt på att förbättra både produkter och processer.
I rollen jobbar du i nära samarbete med den produktionsansvarige och tillsammans ansvarar ni för att säkerställa driften av anläggningen genom både förebyggande och avhjälpande underhåll.
 

Du sköter tillhörande inköp och administration så det är viktigt att du är självgående och strukturerad. Du kommer att jobba nära produktionspersonalen så vi förutsätter att du är en person som är social och fungerar bra tillsammans med dina kollegor.
 

Arbetsuppgifter
• Förebyggande och avhjälpande service och underhåll i och omkring produktionen. Mestadels vid anläggningen i Bollebygd men vid behov även via stöttning på andra anläggningar i företaget.
• Administration av underhållssystemet
• Inköp

 

Du som söker har relevant utbildning eller dokumenterad arbetslivserfarenhet inom underhållsarbeten. Du besitter goda kunskaper inom svetsning, mekanik, pneumatik, hydraulik, styr- och reglerteknik och el. Stor vikt läggs också vid personlig lämplighet då det är viktigt att du är en lagspelare som trivs tillsammans med kollegorna.

 

Löpande urval görs tills tjänsten är tillsatt.

 

Välkommen med din ansökan eller med frågor om tjänsten
Johan Wallén, VD
johan.wallen@heda.se

 

Du är välkommen med din ansökan direkt via formuläret nedan.

 

  Namn*

  Gatuadress*

  Postnummer*

  Postort*

  Telefon*

  E-post*

  Ladda upp CV