Heda Super 8 – Episod 4

Vi på Heda erbjuder murar för alla höjder. Sammanlagt samsas åtta olika murmodeller i sortimentet – var och en med sina unika egenskaper. Nu har turen kommit till vår lättmonterade och vackra trädgårdsmur Garden Wall.

 

Garden Wall – liten, flexibel och naturligt vacker.

Du som varit i kontakt med Hedas trädgårdsmurar tidigare har säker hört mycket om vår omåttligt populära Compac-mur som med sin flexibla design har tagit världen med storm. Garden Wall är i mångt och mycket en exakt kopia av Compac – med en viktig skillnad: den är mindre, lättare och på sätt mer lättmonterad. Då storasyster är skapad för högre trädgårdsmurar över en meter, så lämpar sig lättmonterade Garden Wall i sin tur alldeles ypperligt om du planerar att bygga en lägre stödmur, skapa terrasseringar eller rama in en prunkande rabatt.

 

garden_wall1_690_360

 

Rak eller svängd, fristående eller stödmur – allt är möjligt.

Garden Wall är ett komplett stödmurssystem med olika stenar som ger dig frihet att skapa precis den mur du behöver. Vid monteringen låser du blocken i varandra med praktiska glasfiberstavar. På så sätt slipper du varken använda murbruk eller specialverktyg. Du kan bygga Garden Wall som fristående mur eller som stödmur, svängd, rak och med trappsteg.

 

garden_wall2_690_360

 

Garden Wall

• För trädgårdsmurar upp till en meter.

• Kan byggas både som fristående mur och stödmur.

• Enkel montering med glasfiberstavar.

• Bygg rak eller svängd mur, 90°-hörn och trappsteg.

 

Läs mer om Garden Wall

 

Stabila murar för alla höjder.

Det gedigna och genomtänkta är det som håller i längden. Med det mantrat designar vi våra stödmurar och fristående murar. Och vi kan med gott samvete säga att ingen gör det bättre än vi. Vi har murar för alla höjder – från nätta, lättmonterade stenar för murar under en meter, till robusta block skapade för konstruktioner på flera meter.