Heda Super 8 – Episod 1

Residence och Residence Plus
På Heda erbjuder vi murar för alla höjder. Sammanlagt samsas åtta olika murmodeller i sortimentet – var och en med sina unika egenskaper. Den här månaden kikar vi närmare på två av dem; de nätta systermurarna Residence (stödmur) och Residence Plus (fristående mur). Tidigare var namnen Heda Kombimur och Kombimur Plus, men inför 2015 års säsong relanseras de under nytt namn. Tanken är att de ska ta klivet ut i rampljuset stärka vårt sortiment med fler stabila alternativ som även är lätthanterliga för murkreationer under en meter.

 

Residence_plus_690_360

 

Residence – Nätt och elegant för både låga och höga stödmurar
Residence är en lättmonterad och flexibel stödmur som ger dig stora möjligheter att följa trädgårdens former precis som du önskar. Utnyttja nivåskillnader genom att bygga terrasseringar eller en stödmur som planar ut gräsmattan och gör mer plats för såväl utemöbler, grill och lek. Residence är nätt till formen och monteras enkelt, utan vare sig murbruk eller specialverktyg. Detta gör att du får en hållbar stödmur med ett smidigt och samtidigt stabilt intryck.

 

Residence_690_360

 

Residence Plus – En tidlös klassiker
Residence Plus är en elegant, fristående mur som ramar in trädgården på ett klanderfritt sätt. Möjligheterna är många. Byt ut det gamla staketet mot Residence Plus för att lyfta helhetsintrycket på hela trädgården. Utformningen, med en robust yta i kombination med lätt fasade kanter gör att den matchar såväl det moderna funkishuset, som den klassiska sekelskiftesvillan. Residence Plus har samma ytstruktur som Residence stödmur. Detta ger dig stora möjligheter att bygga en fristående fortsättning på stödmuren med en sömlös övergång mellan de två.

 

Residence-Plus2_690_360

 

För mer information av våra murar >>