Heda Super 8 – Episod 3

Country Manor

 

Vi på Heda erbjuder murar för alla höjder. Sammanlagt samsas åtta olika murmodeller i sortimentet – var och en med sina unika egenskaper. Nu har turen kommit till vår originella och mångsidiga Country Manor.

 

cm_artikel
 
Country Manor – rustik trädgårdsromantik.
Country Manor är en mur med många riktigt fina egenskaper. Om vi börjar med utseendet så för den osökt för tankarna till engelsk landsbygd – kanske en slottsträdgård eller prunkande herrgård. Skälet är Country Manors unikt rustika, väderbitna utseende som smälter väl in i alla typer av trädgårdar – i synnerhet en grön, väldoftande naturträdgård.

 

Vill du veta hur du lyckas med din naturträdgård? Se Bosse Rappnes bästa tips >>

 

Mångsidig design – passar lika bra som fristående mur och stödmur.
Country Manors design har inte bara en estetisk betydelse, den är också mycket praktiskt konstruerad. Varje mursten är dubbelsidig, vilket gör att Country Manor passar lika bra som fristående mur och stödmur. Formen gör det lika smidigt att bygga muren rak och svängd. Country Manor har dessutom en smart konstruktion med låsstavar (även kallad Keystone) som håller varje mursten säkert på plats. Detta gör monteringen enkel och du behöver aldrig använda murbruk.

 

Country Manor
• Kan byggas både som fristående mur och stödmur.
• Enkel montering med glasfiberstavar.
• Bygg rak eller svängd mur, 90°-hörn, pelare och trappsteg.

 

cm_trappa_artikel

 

Stabila murar för alla höjder.
Det gedigna och genomtänkta är det som håller i längden. Med det mantrat designar vi våra stödmurar och fristående murar. Och vi kan med gott samvete säga att ingen gör det bättre än vi. Vi har murar för alla höjder – från nätta, lättmonterade stenar för murar under en meter, till robusta block skapade för konstruktioner på flera meter.