Heda Super 8 – Episod 2

Compac Cut och Compac Cut Plus

 

Den här månaden tittar vi närmare på Compac Cut och Compac Cut Plus (fristående mur).
Som vi tidigare beskrivit så erbjuder Heda murar för alla höjder och sammanlagt samsas åtta olika murmodeller i sortimentet – var och en med sina unika egenskaper.

 

Cutartikel1

 

Compac Cut – vacker, praktisk och extremt hållbar.
Compac Cut är en massiv mur med ett kraftfullt granitliknande utseende. Robust och flexibel – perfekt när du vill bygga en stödmur från en meter och uppåt.
På insidan döljer sig den beprövade Keystone-tekniken som gör muren stabil och extremt hållbar. Ett komplett mursystem som kan byggas som du vill.

 

Cutartikel3

 

Compac Cut finns i två olika färgnyanser. Murens utseende förhöjer intrycket av hela trädgården, oavsett hur du väljer att bygga den. Valfriheten är stor och användningsområdena är många.

 

Compac Cut
• Unikt granitliknande utseende.
• Enkel montering med glasfiberstavar.
• Bygg rak eller svängd stödmur och 90°-hörn.

 

Compac Cut Plus – en fristående mur med karaktär.
En fristående mur med samma ytstruktur som Compac Cut stödmur. Perfekt om du vill kröna din stödmur med några skift fristående mur. Robust och mycket flexibel. Kontrasten mellan den hårda stenen och det mjuka utseendet är effektfullt. En mur med dubbelsidig struktur vi är mycket stolta över.

 

Cutartikel4

 

Compac Cut Plus är perfekt när du vill bygga en helt fristående mur, eller låta din Compac Cut stödmur få en snygg fortsättning ovan jord.

 

Compac Cut Plus
• En fristående mur med samma ytstruktur som Compac Cut.
• Kraftfullt utseende med många valmöjligheter.
• Robust och hållbar.

 

Stabila murar för alla höjder.
Det gedigna och genomtänkta är det som håller i längden. Med det mantrat designar vi våra stödmurar och fristående murar. Och vi kan med gott samvete säga att ingen gör det bättre än vi. Vi har murar för alla höjder – från nätta, lättmonterade stenar för murar under en meter, till robusta block skapade för konstruktioner på flera meter.