Prisjämförelse

Sveriges billigaste släntlösning.

Vilka lösningar som finns för att hantera en slänt varierar. På Heda tillverkar vi trädgårdsmurar med världens mest sålda teknik för mursystem, som kallas Keystone. Över 50 miljoner kvadratmeter mur har byggts med Keystone, och en av de största anledningarna är den överlägsna hållbarheten. Den är till och med vanlig att använda i större byggnadsprojekt, för att bland annat stötta motorvägar eller offentliga byggnader.

 

Prisjämförelse

Hur ser det ut kring prisbilden för att lösa problemet med slänten? Vi har undersökt några olika alternativ och anlitat en oberoende konsultfirma för att ta reda på det.

 

 

GODA NYHETER!
Bygg stödmur med Heda Keystone Compac.
Nära 20% billigare än L-stöd av betongelement och 28% billigare jämfört med platsgjuten mur!*

*Investering för att bygga 100 meter stödmur. 2 meter hög inklusive schakt och färdig byggnation. Exempel ovan är jämförelser för en svängd stödmur.

 

INTE BARA EN PRISFRÅGA
Det är inte bara priset som är en fördel för valet av lösning. Här har vi samlat lite fler fördelar.

 

UTSEENDE
Med korta och breda block, ändavslut, pelare och toppstenar i olika utföranden får stödmuren ett levande och varierat intryck. En egenskap så god som någon för en produkt som ska hålla i minst 50 år.
YTSTRUKTUR
Med mursten har du mycket fler möjligheter att ge stödmuren det uttryck du vill. Huggen eller knäckt yta. Naturfärg eller grafitgrå? Välj det som känns naturligt och samtidigt matchar såväl hus som trädgård.
ENORM FLEXIBILITET
Till skillnad från ett prefabricerat L-stöd finns inga begränsningar i hur högt du vill bygga eller om muren ska byggas med svängar. Med mursten kan din stödmur följa trädgårdens profil på centimetern.
SÖMLÖS ÖVERGÅNG MELLAN STÖDMUR OCH FRISTÅENDE MUR
Alla våra stödmurar finns även som fristående varianter. Du kan därför skapa en sömlös övergång mellan stödmur och fristående mur – både funktionell och estetisk perfektion.

Bli entreprenör

Funderar ni på om det är möjligt att börja sälja våra produkter?
Tveka inte utan hör av er till oss.

    Namn*

    E-post*

    Företagets organisationnummer*

    Postnummer*

    Postort*