Betongarbetare

Hedareds Sand & Betong AB grundades år 1952. ”Vi är vad vi heter” på så vis att vi även idag säljer sand och betong i olika former. Vårt huvudkontor finns i Hedared, vägg i vägg med dotterbolaget Keddy som tillverkar och levererar eldstäder.

 

I Elementfabriken i Hedared har vi sedan slutet av 60-talet tillverkat prefabricerade byggelement av betong: Väggar, balkonger, pelare, balkar, plattbärlag och inte minst vårt Hybridbjälklag. På avdelningen jobbar idag 25 personer.

 

I vår fabrik i Bollebygd tillverkar vi plattbärlag och stödmursblock, med Keystone som ett välkänt varumärke.
Med siktet inställt på att ge branschens bästa kundupplevelse satsar vi nu hårt på att förbättra både produkter och processer.

 

Vi söker nu Betongarbetare till fabriken i Hedared eller Bollebygd.

 

Som betongarbetare i vår produktion arbetar du i huvudsak med formsättning, armering och gjutning av prefabricerade betongelement.

 

Tjänsten är på heltid, dagtid.

 

Du behärskar ritningsläsning och är allmänt händig. Tidigare erfarenhet av arbete med formning/armering är en stor merit. Då mycket av arbetet utförs i grupp ser vi att du är kommunikativ och trivs med att samarbeta med andra. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift. Körkort och tillgång till bil är inte ett krav men underlättar mycket.

 

Stämmer den här beskrivningen in på dig? Varmt välkommen med din ansökan.

 

Urval och intervjuer kommer ske löpande.

 

Du är välkommen med din ansökan direkt via formuläret nedan.

 

  Namn*

  Gatuadress*

  Postnummer*

  Postort*

  Telefon*

  E-post*

  Ladda upp CV